foto: Printskrin / - PC
19/11/2021 u 17:12 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: У понедељак стиже последња понуда ДФ-а, истјераћемо дух Дарка Пајовића из већине

Није истина да је ДФ одустао о политичко ескпертске реконструкције Владе, него је Абазовић тражио да он буде премијер и да се ради на мањинској влади, казао је он

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић, замолио је ГП УРА да не гласа за Закон о МУП-у који је предложио ДПС, и поручио да ће парламентарна већина у понедељак добити последњи предлог за излазак из кризе.

 - Замолио бих УРУ да данас не гласају Закон ДПС-а о унутрашњим пословима. Уколико ово урадите биће да пет пута гласате са њима, и испашће да сте више пута гласали са њима, него са онима који са вама чине парлментарну већину. Није истина да је ДФ одустао о политичко-ескпертске реконструкције Владе, него је Абазовић тражио да он буде премијер и да се ради на мањинској влади. У понедељак ћете добити нови предлог ДФ-а за излазак из кризе. То ће бити последња понуда ДФ-а - казао је Кнежевић у парламенту.

Како је истакао, више не желе да понижавају гласаче, као и да не жели да вјерује да је у Дритана Абазовића ушао дух Дарка Пајовића.

 - Истјераћемо дух Пајовића из парламентарне већине, ми ћемо увијек са народом и позивам вас још једном да размислите - казао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:34