ГП УРА / - ФОТО: ГП УРА
24/01/2022 u 16:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конатар: Бечић, Бограновић, Кривокапић, Спајић и Милатовић стоје иза сајта издаја.ме

Па jе ли то вриjедно тога? Исто ово радио jе и бивши режим преко саjта УДАР.МЕ У сваком случаjу - уплашити нас неће - навео jе Конатар

Посланик Грађанског покрета УРА Милош Конатар реаговао је на свом фејсбук профилу поводом сајта издаја.ме. на којем се таргетирају посланици коалиције "Црно на бијело" и Социјалистичке народне партије. 

„Како познат рукопис цртања мета. Мрачни центри су и даље ту, и спремни су на све због фотеља. Само нека знаjу jедно – што год дође ми смо му наредни!", написао jе Милош Конатар посланик посланик УРЕ на свом Феjсбук профилу.

- За ово и све што може изаћи из овога лично сматрам одговорнима: Алексу Бечића и Бориса Богдановића, као и кабинет премиjера и лично Здравка Кривокапића, заjедно са министрима Милоjком Спаjићем и Jаковом Милатовићем.  Своjом реториком и дjеловањем су урадили све да нацртаjу мете политичким противницима. Па jе ли то вриjедно тога? Исто ово радио jе и бивши режим преко саjта УДАР.МЕ У сваком случаjу - уплашити нас неће - навео jе он.

УРА ће како су казали од Министарства унутрашњих послова хитно затражити одговор ко стоjи иза саjта „издаjа.ме“ на коjем се таргетираjу посланици посланичких клубова „Црно на биjело“ и Социjалистичке народне партиjе - поручили су из те партиjе.

- Готово да jе jасно из чиjе кухиње излази оваj радикални, фашистички дискурс и садржаj у коjем се грађани позиваjу на улице а посланици таргетираjу са затамњеним црно-биjелим фотографиjама. Са адреса оних политичких снага и поjединаца коjи истим садржаjима данима уназад засипаjу црногорску jавност.То jе наjвећи домет политике оних коjи одустаjу од европског пута, цивилизованог и парламентарног живота, Црне Горе у будућности без баласти претходног режима коjему jе исто било своjствено - закључуjу у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:57