Konatar na konferenciji / - KONATAR NA KONFERENCIJI
15/11/2022 u 11:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Konatar: Evropski put i borba protiv korupcije najbolji ljekovi protiv negativnih stranih uticaja

Kazao je da je "Vlada Crne Gore na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem posvećena izgradnji Crne Gore kao građanske, evropske i ekološke države, ali i odlučnoj borbi protiv kriminala i korupcije

Crna Gora ostaje na evropskom putu i posvećeni saveznik naših evroatlanskih partnera i nema tog stranog uticaja koji će promijeniti naš ključni politički cilj - članstvo u EU, izjavio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA i poslanik Miloš Konatar na konferenciji "Transparentnost za regionalnu stabilnost" u Beogradu, koju organizuje Medđunarodni republikanski institut IRI.

Konatar je naglasio da su evropski put Crne Gore i borba protiv korupcije najbolji ljekovi protiv negativnih stranih uticaja. 

- U Ustavu Crne Gore je zapisano da smo privrženi evropskim i evroatlanskim integracijama i bilo kakav strani uticaj koji je protivan tim ciljevima, je uticaj protiv nacionalnih interesa naše zemlje i kao takav je neprihvatljiv, naglasio je Konatar.

Kazao je da je "Vlada Crne Gore na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem posvećena izgradnji Crne Gore kao građanske, evropske i ekološke države, ali i odlučnoj borbi protiv kriminala i korupcije". 

- Na taj način će se naša zemlja vođena svojim nacionalnim interesima i interesima građana Crne Gore najbolje oduprijeti bilo kakvim domaćim ili stranim negativnim uticajima, zaključio je Konatar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:27