Miloš Konatar / - FOTO: GP URA
31/01/2023 u 09:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Konatar: Glasaćemo za sva četiri kandidata za sudije Ustavnog suda

Očekujem da svi poslanici koji su za članstvo Crne Gore u EU glasaju za sva četiri kandidata za sudije Ustavnog suda. Ovo je test za sve - da li želimo deblokadu institucija i nastavak evropskog puta Crne Gore, kazao je Konatar

Vjerujem da je svim političkim subjektima u Crnoj Gori jasno da je kompletiranje Ustavnog suda i izbor svih četvoro sudija naša najpreča obaveza i najvažniji državni interes u ovom trenutku. Proces se odvija u dobrom smjeru i ja očekujem postizanje dogovora oko sudija Ustavnog suda u narednih par dana, kazao je poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

Istakao je da će URA i poslanički klub “Crno na bijelo” će glasati za sva 4 kandidata za sudije Ustavnog suda.

- Očekujem da svi poslanici koji su za članstvo Crne Gore u EU glasaju za sva četiri kandidata za sudije Ustavnog suda. Ovo je test za sve - da li želimo deblokadu institucija i nastavak evropskog puta Crne Gore - dodao je Konatar.

Kao što smo i do sada u Skupštini Crne Gore glasali za sve kandidate za sudije Ustavnog suda, ali i za članove Sudskog savjeta, tako će biti i ovoga puta, jer na ličnom primjeru svi moramo pokazati odgovornost i obavezu da Crna Gora ostane na pravom evropskom putu.

 
 
 
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. mart 2023 16:45