Конатар са Морганом и Миладиновићем / - УРА
10/11/2021 u 11:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конатар и Радованић са представницима амбасаде Канаде: ЦГ показала спремност у борби против криминала и корупциjе

Наш приоритет, као и до сада, остаjе борба против организованог криминала и корупциjе, као и друштвене и политичке промjене. Од прошлогодишњих избора максимално смо били посвећени тим реформама, за коjе jе општепознато да имаjу примат у нашоj политици, и виде се резултати, казао је Конатар

Потпредсjедник Милош Конатар и генерални секретар Грађанског покрета УРА Милета Радованић састали су се данас у просториjама те партиjе у Подгорици са савjетником у амбасади Канаде са сједиштем у Београду Деjвидом Морганом и Владаном Миладиновићем коjи jе у тоj амбасади задужен за политичка и економска питања и за односе са медиjима.

На састанку jе било риjечи о актуелноj политичкоj ситуациjи. Како jе истакнуто на састанку, кључни циљеви Црне Горе и у наредном периоду биће борба против корупциjе и организованог криминала, али и напредак у европским интеграциjама.

Представници амбасаде Канаде поздравили су посвећеност Црне Горе евроатлантским интеграциjама и изразили подршку Влади Црне Горе на испуњавању свих ЕУ агенди. Посебно су истакли и похвалили спремност државе у борби против организованог криминала и корупциjе.

- Наш приоритет, као и до сада, остаjе борба против организованог криминала и корупциjе, као и друштвене и политичке промjене. Од прошлогодишњих избора максимално смо били посвећени тим реформама, за коjе jе општепознато да имаjу примат у нашоj политици, и виде се резултати. Тек предстоjе кључне одлуке и потези коjи ће довести до Црне Горе као искључиво европске, грађанске и еколошке државе каквом jе ми видимо - казао jе потпредсjедник УРА Милош Конатар.

Морган jе истакао да амбасада Канаде прати дешавања на Балкану и да ће и у будућности наставити да буде партнер свима коjи заговараjу евроатлантске вриjедности.

- Придруживање ЕУ jе високо на агенди наше политике, jер вjеруjемо да jе то основна тачка спаjања свих политичких партиjа у Црноj Гори, али и држава региона. Ми у УРИ будућност Црне Горе и њену бољу перспективу видимо само у заjедници европских држава. За нас не постоjи други спољно-политички курс. Зато jе од пресудног значаjа да имамо подршку и помоћ свих наших иностраних партнера - закључио jе генерални секретар УРА Милета Радованић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:46