Милош Конатар / Игор Шљиванчанин
14/05/2021 u 11:20 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конатар обећао: Направићемо нову салу у школи у Мркојевићима

"Црно на бијело" поднијеће амандман на буџет, поручио шеф посланичког клуба

Платформа Црно на бијело ће у Скупштини Црне Горе поднијети амандман на буџет за 2021. годину како би се омогућио наставак изградње спортске сале у Основној школи (ОШ) Мркојевићи у Бару, саопштио је данас шеф посланичког клуба Црно на бијело Милош Kонатар.

- Са задовољством смо прихватили иницијативу мјештана Мркојевића, као и представника Одбора за изградњу Емина Дураковића, којом би се омогућило да и Мркојевићи добију спортску салу - истакао је Kонатар.

Он је казао да у обзир мора бити узета и чињеница да су Мркојевићи једина велика Основна школа у Бару без спортске сале и основних услова за ђецу у контексту бављења спортом.

- Додатни аргумент за подршку иницијативи Дураковића јесте чињеница да је Општина Бар већ уплатила 150.000 еура за пројекат изградње сале, док је исељенички клуб Румија из Чикага прикупио 50.000 еура. Дакле, сада је ред на државу Црну Гору да помогне финансијски и логистички како би Основна школа у Мркојевићима коначно добила фискултурну, односно спортску салу - закључио је Kонатар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 08:05