Milos Konatar, Skupstina Crne Gore / MILOS KONATAR, SKUPSTINA CRNE GORE - LAZAR RUZIC
21/06/2022 u 11:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конатар: Обећавам грађанима да никада нећу тражити стан по повољним условима

- Чека нас још доста посла, јер пуно ствари треба исправити и унаприједити. Идемо даље. Успјећемо. Може Црна Гора - истакао је он

Ја лично могу обећати грађанима да док сам у политици и док обављам државну функцију никада нећу тражити да ми држава обезбиједи стан нити било какве повољне услове за његову куповину, поручио је посланик УРА Милош Конатар.

 - Станове треба да добијају научници, љекари, професори и сви они вриједни људи у државној администрацији, а не посланици и министри који су пар година на функцији и можда никада више. Додјељивање државних станова бившим посланицима, министрима и другим државним функционерима, које су они послије откупили за смијешне износе је - неприхватљиво - наводи Конатар.

Како је истакао, станови за функционере су неприхватљиви имајући у виду да грађани Црне Горе морају платити сваки м2 стана и вратити сваки цент кредита на период од 20 година.

 - Чека нас још доста посла, јер пуно ствари треба исправити и унаприједити. Идемо даље. Успјећемо. Може Црна Гора - истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:14