/ Милош Конатар
31/03/2022 u 17:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Конатар: Вјерујем да ће Булајић поштовати сопствену ријеч, да неће правити опструкцију

Још једном позивам уваженог колегу Булајића да закаже сједницу и тако ћемо најбоље видјети ко има већину, а ко не, поручио је Конатар

Милош Конатар, посланик и потпредсједник УРА, казао је да нова европска Влада ће бити формирана, а обавеза потпредсједника Скупштине Црне Горе Страхиње Булајића је да закаже сједницу.

- Још једном позивам уваженог колегу Булајића да закаже сједницу и тако ћемо најбоље видјети ко има већину, а ко не. Вјерујем да је мој уважени колега Булајић свјестан да је на чекању на десетине аката који морају бити усвојени како би се олакшао живот грађанима Црне Горе и да је једини одговоран зашто сједница није одржана управо потпредсједник Булајић. Дакле, овдје више није питање да ли ће се на првој наредној сједници бирати нова Влада, већ нам је сједница неопходна прије свега како би смањили акцизе на гориво и смањили ПДВ на основне животне намирнице- навео је Конатар.

Поручио је да и даље вјерује да ће Страхиња Булајић поштовати сопствену ријеч, да неће правити опструкцију и да ће заказати сједницу Скупштине.

- А што се тиче нове 43. европске Владе она ће бити врло брзо изгласана и о томе уважени колега Булајић не треба да брине- навео је Конатар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:42