/ - Фото. Сузана Радевић Дан
01/11/2021 u 14:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Копривица: Нећемо дозволити ванредне изборе, ДФ и УРА да се договоре

Нећемо дозволити и то свима треба да буде јасно. Онај ко одбија модел реконструкције отвара врата за све експерименталне ситуације, поручио је он

Потпредсједник Демократске Црне Горе Момо Копривица казао је на данашњој прес конференцији да су они који су одбили предлог за реконструкцију Владе дужни да предложе модел за рјешење тренутне политичке ситуације. Он је саопштио да они неће дозволити ванредне изборе.

Абазовић: Да би бирали нову Владу мора неко да обори постојећу

- Жао нам је што је противљење троје посланика довело до ових посљедица и вратило нас корак уназад. Било које рјешење мора да подразумијева да нема избора прије 2024. године. Очекујемо да ће ДФ и ГП УРА усагласити модел рјешења, ми ћемо се изјаснити кад они то ураде - саопштио је је Копривица. 

Према његовим ријечима, имајући у виду да је предлог Демократа одбијен, они који су га одбили дужни су да предложе рјешење.

Он је додоа: "Нећемо дозволити и то свима треба да буде јасно. Онај ко одбија модел реконструкције отвара врата за све експерименталне ситуације"

(ВИДЕО) Мандић: Завршена прича о реконструкцији, вријеме за избор нове Владе

Подсјећамо, Демократе су сазвале конференцију након што су из ДФ-а саопштили у обраћању за јавност да су спремили нову иницијативу за формирање нове Владе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:11