Амерички конгрес / - Фото: WIKIPEDIA
29/08/2021 u 22:14 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Корона одложила посјету америчких конгресмена Црној Гори

Епидемиолошка ситуација у Црној Гори је таква да је делегација америчких конгресмена одустала од заказане посјете и одложила је на неодређено вријеме

Делегација америчких конгресмена која је требало да допутује у Подгорицу, одложила је своју посјету на неодређено вријеме, због лоше епидемиолошке ситуације у Црној Гори, сазнаје портал Дана из поузданих извора.

Амерички конгресмени су требали да буду у Црној Гори у званичној посјети од 26. до 28. августа, али је одлучено да послушају препоруке америчких власти и не долазе у нашу државу. Они су требали да се сретну са државним руководством Црне Горе и разговрају о политичко - економској ситацији у нашој држави и на Западном Балкану.

Подсјетимо америчке власти издале су16. августа обавјештење својим држављанима да због компликоване ситуације са коронавирусом не путују у Црну Гору. У питању су препоруке за путовања највишег, четвртог нивоа, по којима се оно никако не препоручује,

“Не путујте у Црну Гору због ЦОВИД-19. Прочитајте страницу Стејт Департмента о COVID-19 прије него што планирате било које међународно путовање”, пише у објавјештењу које је објављено и на сајту Амбасаде Сједнињених америчких држава у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:51