Фото: Ало / -Фото: Ало
09/07/2021 u 10:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Косово донијело резолуцију о Сребреници, а медији у Србији нападају Кривокапића

У таблоиду "Ало" истичу да црногорски премијер "копира" Куртија, док Политика пише да је Црна Гора претекла Приштину у доношењу поменуте резолуције

Премијер Здравко Кривокапић поново је на мети српских медија који га оптужују да је "жигосао" српски народ као премијер Косова Аљбин Курти. 

Напади на црногорског премијера услиједили су пошто је косовски парламент усвојио резолуцију о Сребреници.

У таблоиду "Ало" истичу да Кривокапић "копира" Куртија, док Вечерње Новости пишу да је Курти после црногорског премијера жигосао српски народ. 

image
Фото: Вечерње Новости

Политика пише да је Црна Гора претекла Приштину у доношењу поменуте резолуције, што је изјава предсједника Србије Александра Вучића, док се лист Данас бавио кризом власти у Црној Гори, наводећи да су нови избори најбоља опција. 

image
Фото: Политика
image
Фото: Данас

Подсјетиимо, средином јула црногорске прилике су пуниле насловнице медија у Србији, а у фокусу је Резолуција о Сребреници коју су посланици Скупштине изгласали на сједници. 

Ало је тада писао да је Скупштина срамно прогласила српски народ геноцидним и да је на дјелу велеиздаја, а лист Информер да је то био "најцрњи и најгори удар на Србију" и да су Кривокапић, предсједник Мило Ђукановић и предсједник Скупштине Алекса Бечић Србима забили нож у леђа". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:51