Владимир Јокић (Демократе), предсједник Општине Котор / - Општина
23/03/2022 u 16:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Которски ДФ оптужује Јокића да је купио два одборника ДПС-а

- Циљ је изгласавање одлуке да културне манифестације у граду наредних пет година организује приватно предузеће под покровитељством Владимира Јокића - наглашавају они

Из поузданих извора сазнајемо да је предједник општине Котор и предсједник которских Демократа Владимир Јокић купио два одборника ДПС-а како би надомјестио већину у локалном парламенту, наводе из которског Демократског фронта.

 - Циљ је изгласавање одлуке да културне манифестације у граду наредних пет година организује приватно предузеће под покровитељством Владимира Јокића. Претпостављамо да новац који је у оптицају за ове трансфере потиче из средстава намјењених финансирању културних манифестација у граду и спортског клуба „Бокељ“ - наглашавају из ДФ-а Котор.

Два одборника ДПС-а у Котору напустила ту странку: Наступаће самостално

Како наводе, купљени одборник је ДПС-а Дејан Огњеновић, спортски директор Бокеља.

 - Учешће у овим политичким  малверзацијама узео је и директор Опште болнице Котор ,Давор Кумбуровић,који је уједно и директор Спортског клуба Бокељ. У Општој болници је запослена и купљена одборница ДПС-а Милица Љутић - додају они.

Подсјећају да се Демократе ових дана врло гласно позивају на члан 2. Устава Црне Горе и организују протесте против прекрајања изборне воље грађана док у Котору њихов предсједник општине флагрантно крши поменути члан и чини све како би сачувао своју фотељу а са њом и четири милиона еура за своје ДОО друштво.

 - Не треба да напомињемо да општина Котор такође финансира и ФК Бокељ,па није тешко повући паралелу. И на крају, питамо се да ли ће Владимир Јокић сјутра вече повести на протесте у Подгорици и ова два одборника ДПС-а - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:17