Marko Kovač / - RK PRODUCTION
05/09/2022 u 20:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kovač: Predlog zakona o porijeklu imovine poslat Evropskoj komisiji, u Skupštini u oktobru

Sa React kampa koji se održava na Žabljaku Kovač je poručio i da će država u saradnji s Tužilaštvom pokušati da povrati svu nelegalno stečenu imovinu, te da vjeruje da je donošenje tog zakona u interesu svih u Crnoj GorI

Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću, proslijeđen je Venecijanskoj komisiji, a ministar pravde Marko Kovač vjeruje da će o zakonu poslanici raspravljati već sljedećeg mjeseca.

Sa React kampa koji se održava na Žabljaku Kovač je poručio i da će država u saradnji s Tužilaštvom pokušati da povrati svu nelegalno stečenu imovinu, te da vjeruje da je donošenje tog zakona u interesu svih u Crnoj Gori, prenosi portal RTCG.

- Mi smo dokument poslali Evropskoj komisiji prije desetak dana i ja očekujem da ćemo do kraja septembra, početka oktobra imati pozitivne signale, a krajem oktobra i početkom novembra predlog zakona u skupštinskoj proceduri - kazao je Kovač.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:50