Марко Ковачевић / Фото: Жељко Шапурић
26/04/2022 u 20:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ковачевић Ђурашковићу: Пред судовима ћете објашњавати кога је нормално каменовати

Сву документацију фашистичких излива према дјеци, свих медија и појединаца, укључујући и Ђурашковића, предаћу надлежним органима, поручио је први човјек Никшића

Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саопштио је градоначелнику Пријестонице Цетиње Николи Ђурашковићу да ће се сјутра обратити омбудсману поводом инцидента на Цетињу, а сву документацију фашистичких излива према дјеци, свих медија и појединаца, укључујући и Ђурашковића, предаће надлежним органима.

Ђурашковић Ковачевићу: Вратите се гдје вам је мјесто и танцујте уз чича Дражу

- Пред судовима ћете објашњавати како је нормално каменовати и тјерати из Црне Горе дјецу својих суграђана само зато што су друге националности- истакао је Ковачевић. 

Додао је да је Ђурашковић покушао да покрије испразним флоскулама и личним увредама на његов рачун чињеницу да неће да осуди чин својих суграђана који су аутобус са дјецом каменовали.

- Неће да осуди чин својих суграђана који дјецу која пјевају да српски род треба да се весели хоће да отјерају у Србију и тако изврше етничко чишћење.Ђурашковић очигледно није читао посланице Светог Петра Цетињског јер да јесте нешто би из њих и научио- закључио је Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:44