Зорица Ковачевић / - Архива
22/05/2022 u 13:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ковачевић: Насљеђе коjе jе донио референдум треба да оставимо будућим покољењима

Према њеним риjечима, Даниловград из 2006. и 2022. jе “небо и земља”

Претходна власт ниjе дозволила да Црна Гора скрене са европског пута, оциjенила jе предсjедница Општине Даниловград Зорица Ковачевић, осврћући се на 16 година од обнове независности државе.

- Да ли смо могли брже ући у Европску униjу (ЕУ) питање jе, али оно што jе наjважниjе jесте да jе Црна Гора спремна да уради све да брже дођемо до ЕУ, како бисмо квалитет живота свих грађана Црне Горе подигли на виши ниво - рекла jе Ковачевић, преноси ПР Центар.

Према њеним риjечима, Даниловград из 2006. и 2022. jе “небо и земља”.

- Оволико инвестициjа, урађених послова, било од Владе, било од нових инвеститора, оволико значаjних одлука коjе су донесене у Црноj Гори, па и у Даниловграду, а све у циљу да квалитет живота буде на већем нивоу - додала jе она.

Ковачевић jе навела да jе за њу наjважниjи мир и да не буде подjела.

- Да радимо сви на добробит наше лиjепе државе, заборавимо све што нас jе раздваjало, да се окупимо око наше државе и створимо предуслове како би наша будућа покољења имала чиме да се баве. Сво насљеђе коjе jе донио референдум треба да оставимо будућим покољењима - рекла jе Ковачевић.

На централноj прослави грађане Даниловграда и госте забављала jе сараjевска група Лету штуке, као предгрупа jе наступио спушки бенд Парампашчад.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 23:59