odbor za turizam i ekologiju / - SRDJAN BOLJEVIC
02/09/2022 u 21:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krapović: Vlada je pala, još samo da Danijela Đurović podnese ostavku i idemo dalje

Krapović je naglasio da Abazović nastavlja sa sijanjem magle i primitivnom zamjenom teza kako bi nastavio da sprovodi svoju agendu pod sloganom “Open DPS”

Poslanik Demokrata Dragan Krapović poručio je da nije tačno da je današnji sporazum isti kao onaj koji su 19. avgusta ponudili premijer Dritan Abazović i poslanik Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Krapović je naglasio da Abazović nastavlja sa sijanjem magle i primitivnom zamjenom teza kako bi nastavio da sprovodi svoju agendu pod sloganom “Open DPS”. 

- Prvo, nije tačno da je današnji sporazum koji je potpisan isti kao onaj 19. avgusta koji su ponudili gospodin Abazović i gospodin Mandić. Tada je Abazović bleferski tražio blanko podršku DPS Vladi, pa da tek nakon toga razgovaramo. Nije tačno da je današnji sporazum u Skupštini isti kao ponuda da Abazović nastavi da vrši vlast sa DPS-om jer u današnjem Sporazumu piše da nema koalicije sa DPS-om, dodao je on.

Krapović je naveo i da i danas Abazović ima potpisan koalicioni Sporazum sa DPS-om i Đukanovićem.

- Da Vas podsjetim, taj Sporazum je na snazi dok se ne anuliraju odluke koje su plod tog Sporazuma. Vlada je već pala, ostalo je još da podnese ostavku ili bude smjenjena gospođa Danijela Đurović,i onda mozemo dalje. URA svojim djelima već mjesecima nosi barjak pod sloganom “Open DPS” ali “Closed EU”, zaključio je poslanik Demokrata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:59