Премијер Здравко Кривокапић / - фото: ГОВ.МЕ
04/08/2021 u 12:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Дан општине Гусиње: На плану валоризације ресурса, Влада одговоран сарадник

Дозволите да овом приликом Вама, члановима Скупштине општине и свим грађанкама и грађанима Гусиња још једном честитам Дан општине, казао је он

Предсједник Владе Црне Горе, проф. др Здравко Кривокапић честитао је грађанима и руководству општине Гусиње, Дан општине 5. август.

-Док предано радимо на економском опоравку земље, унапређењу епидемиолошке ситуације и испуњавању обавеза из европске агенде, једнако ревносно предузимамо активности у правцу креирања здравог амбијента у ком се кроз реализацију инфраструктурних пројеката даје замах динамици развоја гусињског краја. На плану валоризације ресурса Ваше општине, Влада Црне Горе је била и наставиће да буде одговоран сарадник. Овдје бих истакао важност хидропотенцијала, шумског фонда општине, као и обрадиве површине уз препоруку фокуса на интегрисаном развоју пољопривреде и туризма-поручио је Кривокапић.

Он је навео: "Дозволите да овом приликом Вама, члановима Скупштине општине и свим грађанкама и грађанима Гусиња још једном честитам Дан општине и у овим изазовним временима пожелим добро здравље, увјерен да ћемо заједнички радити на даљем напретку и развоју сјеверне регије и цијеле Црне Горе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:54