Премијер Здравко Кривокапић / - фото: ГОВ.МЕ
03/08/2021 u 17:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Дан општине Петњица

По свом мултинационалном и вjерском суживоту, по своjоj грађанскоj ориjентациjи општина Петњица служи за примjер свима, казао је Кривокапић

Предсjедник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић честитао jе грађанима и руководству општине Петњица, Дан општине 4.август.

– По свом мултинационалном и вjерском суживоту, по своjоj грађанскоj ориjентациjи општина Петњица служи за примjер свима. Њено природно богатство ствара погодну климу за квалитетну валоризациjу наjбољих ресурса што непогрешиво води ка привредном расту и бољитку. Са значаjним инвестициjама у бољу инфраструктурну повезаност и сектор пољопривреде и руралног туризма заjеднички радимо и радићемо на креирању све бољих животних услова за грађане Петњице, вриjедне житеље Бихорског краjа – казао је премијер.

Локална самоуправа пред собом има задатак да остане у првим линиjама борбе за прогрес и jачи квалитет живота грађана Петњице. У овом смислу користим прилику да истакнем увjеравање да вам jе на овом путу Влада Црне Горе искрени партнер,  наводи се у честитки премиjера Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:54