Здравко Кривокапић / фото: Саша Матић
01/04/2022 u 11:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић честитао Дан општине: Улцињ да предводи економску обнову Црне Горе

Наступаjућа туристичка сезона нова jе шанса за локалне произвођаче и туристичке посленике да оjачаjу буџет Општине како би новим улагањима Улцињ уистину постао предводник економске обнове Црне Горе

Предсjедник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић честитао jе грађанима и руководству општине Улцињ, Дан општине.

- Прва субота априла текуће године, за вриjедне житеље Улциња не значи само краj бербе маслина, одлазак помораца на море и почетак љетње туристичке сезоне, већ и нови, четворогодишњи циклус локалне самоуправе коjа jе дужна да испуни амбициозна очекивања свих грађана наше наjjужниjе општине - поручио је Кривокапић.

Он је казао да је вриjеме jе да Улцињ одлучним кораком крене ка стратешки зацртаним циљевима, коjи су у складу са одрживим, зеленим проjектима, како би што приjе капитализовали природна богатства коjа посjедуjе, али како би и сачували ресурсе овог медитеранског бисера за генерациjе коjе ће тек доћи.

- Наступаjућа туристичка сезона, за коjу се са правом надамо да неће бити, као претходне двиjе, у толикоj мjери оптерећена пандемиjским изазовима, нова jе шанса за локалне произвођаче и туристичке посленике да оjачаjу буџет Општине како би новим, инфраструктурним улагањима и уз подршку државе и домаћих и страних инвеститора, Улцињ уистину постао jедан од градова предводника економске обнове Црне Горе - истакао је Кривокапић.

Додаје да су Влада и Скупштина Црне Горе су своjим односом према приородном благу Солане и Валданоса показале високу одговорност према државним ресурсима Улциња, али и према свим грађанима Улциња и Црне Горе.

- Уз жељу да све започето успjешно завршимо и отворимо нова градилишта и поглавља у развоjу Улциња, jош jедном вам честитам  Дан Општине! - стоjи у честитки премиjера Здравка Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:59