Здравко Кривокапић / - VLADA CG
06/10/2021 u 07:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић данас са представницима парламентарне већине

Премијер jе прошле седмице поjединачно о томе разговарао са челницима политичких партиjа коjе имаjу већину у парламенту, на основу споразума Демократског фронта и Демократа коjим jе покренута инициjатива за унапређење рада Владе

Премиjер Здравко Кривокапић састаће се данас са представницима парламентарне већине, са коjима ће разговарати о реконструкциjи Владе.

Кривокапић jе прошле седмице поjединачно о томе разговарао са челницима политичких партиjа коjе имаjу већину у парламенту, на основу споразума Демократског фронта и Демократа коjим jе покренута инициjатива за унапређење рада Владе.

Из Владе jе саопштено да jе у разговорима исказан висок ниво сагласности да се, без условљавања, поштовањем споразума три лидера коалиционих листа од 8. септембра прошле године, пронађе наjбољи модел унапређења рада Владе и односа између ње и парламентарне већине.

Наводи се да сви учесници разговора сматраjу да Влада, оjачана континуираном jединственом подршком парламентарне већине, треба да одради пун мандат до 2024. године.

"Она би превасходно имала за циљ владавину права, борбу против организованог криминала и корупциjе, унапређење животног стандарда и убрзане реформе на путу ка чланству у Европскоj униjи", каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 18:50