/ Здравко Кривокапић
18/06/2021 u 13:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: ДФ са ДПС наjдиректниjе договара обарање Владе и Скупштине

Демократски фронт је бојкотом Скупштине сада и јавно постао дио парламентарне већине са Демоктарском партијом социјалиста, поручио је Кривокапић

Премиjер Здравко Кривокапић оптужио jе, објавивши на твитер налогу, "Демократски фронт" да заjедно са "Демократском партијом социјалиста" и њеним бившим коалиционим партнерима наjдиректниjе договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе.

- Све то раде с циљем расписивања нових парламентарних избора. Дужан сам да грађанима Црне Горе саопштим пуну истину о ономе што се догађало и догађа иза кулиса напада Демократског фронта на Владу Црне Горе: ДФ заједно са ДПС-ом и њеним бившим коалиционим партнерима најдиректније договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе, а све у циљу расписивања нових парламентарних избора- написао је Кривокапић.

Навео је да грађани морају отворено бити упознати са "игром која се медијски пласира и која ће се тек медијски актуелизовати у наредним данима".

- Али будите сигурни да су сви из Владе и парламентарне већине које ДФ данас оптужује за издају спремни да вашу и нашу побједу на августовским изборима одбране по цијену својих живота. Демократски фронт је бојкотом Скупштине сада и јавно постао дио парламентарне већине са Демоктарском партијом социјалиста- поручио је Кривокапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:38