/ фото: ЛАЗАР РУЖИЋ
04/03/2022 u 16:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапићев кабинет: Рушење Владе једина успјешна политичка мисија Мандића

Ако је предсједник Владе био "анониман професор", зашто је онда тако скромни и до тада познати вишедеценијски опозиционар Андрија Мандић себе поставио на зачеље листе, наводи се у саопштењу

Из кабинета Здравка Кривокапића, пресједника Владе,  саопштено је да "иако су постављена конкретна питања, која у потпуности демаскирају сраман покушај ДФ-а да подвале предсједнику Владе наводно слање војника у Украјину на сједници која није ни одржана, те "принципијелност" ДФ-а по питању спољнополитичког курса, добили смо закључак у коме се улога Андрије Мандића изједначава са митрополитом Амфилохијем".

- Ако је предсједник Владе био "анониман професор", зашто је онда тако скромни и до тада познати вишедеценијски опозиционар Андрија Мандић себе поставио на зачеље листе? Ако је то урадио са митрополитом Амфилохијем, испоставља се да је то била побједничка стратегија, макар и привремено, док се исти Мандић није активирао са зачеља посланичке листе са својом новом мисијом. Послије вишемјесечних напора да уруши Владу коју су гласали његови посланици, то је једина успјешна политичка мисија професионалног политичара Андрије Мандића, који се као нико до сада трудио да пружи алиби за прекрајање изборне воље, свом партнеру са заједничких дружења, чак и ван граница Црне Горе- истичу из кабинета.

Подсјетимо, раније је из ДФ-а поручено Кривокапићу да се подигне када помене Андрију Мандића, јер га је он највише задужио након митрополита Амфилохија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 05:49