Здравко Кривокапић
29/07/2021 u 16:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Нећу доћи на сјутрашње саслушање

Он је оцјенио да је од свих институција у Црној Гори, највише заробљено правосуђе

Премијер Здравко Кривокапић казао је, офговарајући на питања новинара након премијерског сата да неће доћи на сјутрашње саслушање Одбора за безбједност и одбрану поводом његове изјаве да има инфомацију о његовом потенцијалном хапшењу.

-Наравно да нећу доћи. Ја сам рекао да имам информацију, нисам рекао да је она 100 одсто тачна, а извор је поуздан. Нека свако ради свој посао, ја сам рекао врло јасно и прецизно све. Све градјане треба да забрињава то што неко на тај начин третира премијера- саопштио је он и додао да тиме не показуеј непоштовање према Скупштини и посланицима.

-Поштујем сваког посланика и сваки одбор. Увијек ћу се одазвати на све- додао је.

Он је казао да треба да забрињава све грађане да неко премијера може да таргетира на тај начин.

-Ништа не радим тајно и увјек сам транспарентан. Поштујем сваког посланика и сваки одбор. Али ако би тако радили ја се не бих вадио из тужилаштва и испитних мјеста. Знате да су многоброји проблеми претходних 30 година вођени на чудан начин гдје су фаворизовани одређени људи. А сада овој влади спочитавају да је нетранспарентна-,истакао је Кривокапић.

Он је оцјенио да је од свих институција у Црној Гори, највише заробљено правосуђе.

-Без правде и задовољења правде не може се кренути даље. Сви плодови се купе током јесени. Надам се да ће тако бити и овог пута. Ово је тренутак када се нешто историјски у Црној Гори десило. Ако то не искористимо то ће бити само сан- казао је Кривокапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:05