/ - Здравко Кривокапић
09/12/2021 u 11:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић о иницијативи за изгласавање неповјерења Влади: Не очекујем још једну политичку корупцију

За изгласавање неповјерења Влади неопходан је глас 41посланика, од укупно 81, колико их има у актуелном сазиву Скупштине Црне Горе

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић казао је поводом иницијативе о изгласавању неповјерења Влади да очекује да се не може десити још једна политичка корупција. Он је то изјавио  након панела на Националној антикорупцијској конференцији коју организује Мрежа за афирмацију невладиног сектора (МАНС).

Он је додао и да се нада да је Црна Гора  постала отпорна на политичку корупцију,  "без обзира ко има какав однос према овој Влади".

- Не могу да дозволим помисао која некога може да наведе да из похлепе или коцкарског приступа пристане да промијени изборну вољу грађана- додао је премијер.

Подсјећамо, јуче је Колегијум предсједника Скупштине одлучио да на сједници Скупштине Црне Горе која почиње у поднедјељак 13. децембра, прво буде разматрана иницијатива о неповјерењу Влади.

Планирано је да се о иницијативи гласа у понедјељак када и почиње сједница Скупштине.

За изгласавање неповјерења Влади неопходан је глас 41посланика, од укупно 81, колико их има у актуелном сазиву Скупштине Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:29