Кривокапић / Фото: Гов.ме
21/10/2021 u 15:07 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kривокапић: Опорављамо Црну Гору од штеточинског опхођења наших претходника

Обесмишљени су сви пропагандни покушаји одређених политичко- криминалних кругова да ову Владу представе као антизападну, тврди премијер

Актери афере "Коверта", која се помиње у извјештају Европске комисије, најодговорни су за економску депресију и криминални амбијент који смо као Влада затекли у Црној Гори, казао је премијер Здравко Кривокапић. 

Додао је да су директни и индиректни актери ове афере увелико познати. 

- Драго ми је што у извјештају није констатовано назадовање, а препоруке су од немјерљиве важности. Радују нас похвале које се односе на борбу против криминала и корупције која мора бити још интезивнија. У извјештају се такође помиње и финансијска консолидација и ублажавање фискалних ризика чиме смо отпочели опоравак земље од штеточинског и недомаћинског опхођења наших претходника - истакао је Кривокапић.

Подсјетио је да је у извјештају констатовано оно на чему инсистира Влада, а то су реформе у тужилаштву како би се побољшала транспарентност.

- Обесмишљени су сви пропагандни покушаји одређених политичко- криминалних кругова да ову Владу представе као антизапасну- закључио је Кривокапић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:55