/ - фото: ВЛАДА ЦГ
01/02/2022 u 11:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић разговарао са катарским амбасадором

Премијер је казао да Црна Гора и Катар у континуитету развијају пријатељске односе

Предсједник Владе Црне Горе, Здравко Кривокапић, примио је данас новоименованог, изванредног и опуномоћеног амбасадора Катара у Црној Гори, Фариса Руми Мохамед Шахин Ал-Наимиа

Премијер је казао да Црна Гора и Катар у континуитету развијају пријатељске односе који се заснивају на разумијевању, отворености и потреби да сарадњу прошире, нарочито на пољу економије, одрживог развоја и туризма.

- Кривокапић упознао је амбасадора са првим видљим, значајним и несумњивим резултатима друштвене и економске реформе који су постигнути  нарочитим залагањем Владе у протеклих годину. Кривокапић је истакао да су успјеси који су постигнути имплементацијом програма „Европа сад“, тек зачетак и добра основа за економски бољитак и чланство у Европској унији, који су несумњиви пројектовани циљ Владе и 80 одсто грађана Црне Горе- наводе у саопштењу.

Захваљујући се на изразима добродошлице, амбасадор Катара је премијеру црногорске Владе пренио поруку Државе Катар да добра дипломатска сарадња која је успостављена непосредно након обнављања државности Црне Горе, треба још интензивније да се преточи на поље привредне сарадње. Амбасадор је поручио да се диви љепотама Црне Горе и да се радује будућој сарадњи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:05