/ Фото: Фејсбук
18/05/2021 u 19:34 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Спрема се велико ослобађање тужилачких фиока

Нема тога што неће изаћи на видјело дана, поручио премијер

Бројне кривичне пријаве су још увијек у фиокама и највећи број тих пријава се односи на бивше политичке функционере, казао је данас премијер Здравко Кривокапић.

Како је навео, спрема се велико ослобађање тужилачких фиока.

- Вјерујте, нема тога што неће изаћи на видјело дана. Црна Гора је ДПС-у била највећи плијен. Независности је протеклих 15 година била егал приватности. Створена је приватна држава, подређена појединачним интересима, партијским члановима, рођачким и кумовским релацијама. Све је прављено у дилу једне мреже која и дан данас функционише. Ако је стање такво, о каквом ми патриотизму причамо? О припејд патриотизму?", пита се премијер.

Подсјетимо, предсједник Црне Горе Мило Ђукановић казао је данас у Бриселу да ће сјутра донијети одлуку о Закону о тужилаштву.

- Моји правни савјетници пажљиво сагледавају услове за потписивање донешеног Закона о државном тужилаштву. Вечерас након повратка у Црну Гору погледаћу шта је њихово стручно становиште и током сјутрашњег дана донијети одлуку за коју могу са сигурношћу да вам кажем да ће бити у складу са Уставом Црне Горе- казао је предсједник.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 13:48