Umjesto slike tekst / - PRIVATNA ARHIVA
25/10/2022 u 20:43 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivokapić uklonio sliku Andrije Radovića iz MVP, a na njenom mjestu piše "organizator Podgoričke Skupštine i nasilne aneksije Crne Gore 1918"

Na zidu u ovom ministarstvu nalaze se fotografije svih ministara vanjskih poslova u istoriji Crne Gore. Umjesto fotografije Radpvića koja je tu stajala preko 20 godina stoji uokviren bijeli papir

Po nalogu doskorašnjeg ministra vanjskih poslova Ranka Krivokapića uklonjena je fotografija nekadašnjeg premijera i ministra inostranih poslova Crne Gore Andrije Radovića iz Ministarstva vanjskih poslova, nezvanično je potvrđeno portalu Dana u Vladi Crne Gore..

Na zidu u ovom ministarstvu nalaze se fotografije svih ministara vanjskih poslova u istoriji Crne Gore. Umjesto fotografije Radpvića koja je tu stajala preko 20 godina stoji uokviren bijeli papir na kojem piše  "organizator Podgoričke Skupštine i nasilne aneksije Crne Gore 1918".

Prema saznanjima našeg portala nalog da se ovo uradi dao je Krivokapić samo dva dana prije nego što ga je Skupština smijenila,a navodno je porethodno je zatražio "da se ispitaju istorijske činjenice". 

Radović je bio predsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova 1907. i opet premijer od 1916. do 1918.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:52