/ Здравко Кривокапић - фото: Иван Петровић
23/06/2021 u 11:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Владу не треба да брани нико, понајмање они који прорачунато дијеле народ

Да не препознајемо игру коју Демократска партија социјалиста игра по ритму који диригује двојац “шеф” - “бритва” можда бисмо и могли да повјерујемо у искреност саопштења, навео је Кривокапић

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић реаговао је на саопштење ДПС, у ком се осуђује "приземна кампања која се води преко србијанских таблоида" против њега и предсједника Скупштине Алексе Бечића.

- Да не препознајемо игру коју Демократска партија социјалиста игра по ритму који диригује двојац “шеф” - “бритва” можда бисмо и могли да повјерујемо у искреност саопштења те партије која наводно брани премијера и предсједника Скупштине од напада српских таблоида- навео је Кривокапић.

Владу, на чијем је челу, како каже, не треба да брани нико, понајмање они који врло прорачунато и зарад сопствених интереса настављају да дијеле народ у Црној Гори.  

- Нас бране наши резултати, наша посвећеност мисији да Црна Гора постане развијена, просперитетна и поштена кућа за сваког њеног грађанина. На крају, нас бране грађани који непогрешиво добро тумаче искреност сваке изговорене ријечи. Зато не хајемо за нападе који  оркестрирано стижу један за другим, нити за наводне одбране, већ истрајно, компетентно и бескомпромисно градимо европски пут нашој Црној Гори“, наводи се у реаговању премијера Кривокапића- истакао је Кривокапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:41