Здравко Кривокапић-посјета Болници Никшић / - SASAMATIC
24/08/2021 u 13:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Захвалност љекарима који су у захтјевном епидемиолошком тренутку одлучили да се врате

Директор никшићке болнице Марко Митровић захвалио је на пажњи, бризи и захвалности коју је премијер Кривокапић исказао особљу ове установе за уложени труд

Предсједник Владе Црне Горе,  Здравко Кривокапић, посјету општини Никшић, започео је обиласком Опште болнице, гдје се сусрео са др Марком Митровићем, директором ове угледне здравствене установе.

Премијер Кривокапић увјерио се у ограничене услове у којима здравствени радници болнице обављају своју хуману мисију, одајући им признање на професионалности и пожртвованости које су нарочито дошле до изражаја током пандемије КОВИД-19.

-Констатујући да су неопходна ургентна и континуирана улагања у здравствени сектор како би и и пацијенти и стручно болничко особље функционисали у бољим условима, Кривокапић је исказао нарочито поштовање и захвалност љекарима који су у захтјевном епидемиолошком тренутку одлучили да се врате у Црну Гору и буду дио њеног здравственог система-наводе из кабинета.

-Непроцјењива је штета за наше друштво да наши људи своју креативну, стваралачку енергију и знања не искористе на добробит Црне Горе, већ да морају своју егзистенцију и професионалну репутацију да стичу далеко од својих домова- рекао је Кривокапић.

Директор никшићке болнице  Марко Митровић захвалио је на пажњи, бризи и захвалности коју је премијер Кривокапић исказао особљу ове установе за уложени труд.

Директор Митровић рекао је да се нада да ће Општа болница Никшић бити препозната као једна од најзначајнијих установа у систему црногорског здравства и да ће, сходно њеном значају, бити савјесни корисник средстава која су најављена као будућа улагања из буџета у систем здравствене заштите.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:50