/ - фото илустрација
28/01/2022 u 14:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крстовић: Најбестидније лажи долазе из УРЕ

Можда ДПС и власти у Београду са вама могу разговарати ултиматумима, уцјенама, принудом. Можда они вас могу купити, наводи он

Ништа није теже ни страшније него бити у улози оних који су преварили своје бираче, сматра Јанко Крстовић, предсједник Кулба одборника Демократа у СО Главног града

-У сталној су потреби да унизе и прозову другога због онога што они чине и што они јесу, како би оправдали себе. То УРА већ мјесецима ради и њени амбициозни функционери - нападају друге због онога што они чине, а чине све како би силом направили оправдање пред јавношћу да на власт врате тродеценијски криминогени режим, како би сачували своје фотеље у Влади. Одвећ провидно-наводи у саопштењу.

Додаје:"С обзиром на то да им Демократе не дозвољавају да издају грађане, прекроје вољу, преузму монопол са четири посланика, да створе нову групу привилегованих појединаца који ће узети цијелу власт у своје руке, не бирају начин за нападе на нас".

-Најпримитивнија саопштења и најбестидније лажи долазе из овог наводног грађанског,а у ствари апсолутно ретроградног и по много чему националистичког покрета. Све ретроградно што се чује са скупова, свака провокација долази од УРЕ, ДПС- а и њихових криминалних структура. УРА све чини да убацивањем оних са задатком у масе разбије мирне и достојанствене протесте. То је, уосталом, био циљ и Дритана Абазовића када је ушетао у масу испред РТЦГ-а-наводи он.

Додаје:"Са истим циљем, о чувању фотеља данас причају они који фотељу једини имају у Влади, а који сад иду са Ацом Ђукановићем само да би је сачували! Циљ свих њихових напада, сваке њихове јавне акције јесте дизање буке како би прикрили издају и како би лакше отишли са ДПС-ом. Међутим, на све то одговарају грађани: 2,5%, испод цензуса у овом тренутку, а све су прилике и заувијек. Јер преварантску одлуку Абазовића и Конатара неће заборавити грађани, ову траљаво осмишљену и још горе спроведену превару за IQ 86".

-Можда ДПС и власти у Београду са вама могу разговарати ултиматумима, уцјенама, принудом. Можда они вас могу купити. Са Демократама нема таквих разговора, а без Демократа нема реформске, проевропске, демократске и власти утемељене у вољи грађана Црне Горе-закључује Крстовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 18:50