фото: ПзП / - Андријана Лаковић
21/12/2021 u 17:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Лаковић (ПзП): Министар Милатовић сигурним кораком унапређује ДПС кадрове

Она тврди да је Рената Милутиновић, иначе начелница Директората за индустријски и регионални развој у Министарству економског развоја у вријеме ДПС режима, позната као истакнути члан те партије унапријеђена

Чланица Мреже младих Покрета за промјене Лаковић Андријана поручила је да министар економског развоја Јаков Милатовић наставља са политиком ДПС режима тако што њихове кадрове умјесто да смјењује унапређује на више функције.

Она тврди да је Рената Милутиновић, иначе начелница Директората за индустријски и регионални развој у Министарству економског развоја у вријеме ДПС режима, позната као истакнути члан те партије унапријеђена у ресору Јакова Милатовића у директорицу тог Директората.

 - Интересантно је колико министар Милатовић напада рад Демократског фронта и сваки наш поступак а на другу страну данас у једној изјави говори да је ДПС-у неопходно подмлађивање и реформа не оспоравајући њихов досадашњи учинак. Можда је позадина ове његове изјаве у томе што он као министар има бољу сарадњу са истакнутим члановима ДПС-а“, навела је Лаковић додајући да је, „познато да је Рената Милутиновић била начелница у Директорату за индустријски и регионални развој у Министарству економског развоја у вријеме аутократског ДПС режима, па нас занима зашто је министар Милатовић исту задржао у свом ресору и чак је унаприједио - нагласила је она.

Она је такође прецизирала да се у Министарству економског развоја налази, Горана Абрамовић као садашња шефица правне службе, која је сестра Жане Радуловић бивше секретарке истог тог министарства у вријеме аутократског и корупционашког режима ДПС-а.

 - Такође, додала бих, у ресору министра Милатовића се налази као шефица правне службе Горана Абрамовић, сестра бивше секретарке тог ресора у вријеме ДПС-а, Жане Радуловић - навела је Лаковић.

Она сматра да је својом данашњом изјавом министар Милатовић на неки начин потврдио оно у што се одавно сумњало.

 - Министар Јаков Милатовић је данашњим јавним наступом коначно изустио оно на шта смо одавно упозоравали. Он је само продужена рука ДПС режима. Сматрам да је дошло вријеме у ком нећемо да дозвољавамо да нам неки трећи слојеви ДПС-а и дјеца високих функционера ДПС-а кроје судбину. Истог оног ДПС-а који је све разорио и уништио у својој тридесетогодишњој владавини - истакла је Лаковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 00:33