Андријана Лаковић
30/06/2021 u 13:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лаковић: Ваучери за путовања здравственим и просвјетним радницима не могу да се искористе

Апелују испред ММПЗП да се овај проблем што прије ријеши јер људи који су дали свој максимум због неспособности нове Владе не могу да искористе награде које су заслужили боривши се за све грађане

Уочи борбе са пандемијом против корона вируса здравствени радници су дали свој максимум и поред свих напора које су уложили од Владе су им обећани ваучери у износу од 200 евра за љетовање или зимовање по свом избору, сматра Андријана Лаковић члан Мреже младих Покрета за промјене.

-Из добро обавијештених извора тј. радника лично у нашој партији су дошле информације да исти не могу да искористе ваучере јер су блокирани. Из Владе је речено да су ваучери могли да се искористе до Нове године али када су они покушали да их искористе то није било могуће. Најгоре је што се нико не оглашава поводом овог случаја и што надлежни органи ћуте. Исти је случај и са просвјетним радницима који такође не могу да искористе своје наградне ваучере. По информацијама које су добили ваучери не могу да се искористе јер држава и Влада нису измирили своја дуговања тј. трошкове које ваучери требају да покривају и самим тим они нису важећи-наводи она.

Истиче да апелују испред ММПЗП да се овај проблем што прије ријеши јер људи који су дали свој максимум због неспособности нове Владе не могу да искористе награде које су заслужили боривши се за све грађане.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 07:17