Јованка Лаличић / - фото: Принтскрин/ YOUTUBE
28/08/2021 u 11:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Лаличић: Грађани Тивта не заслужуjу власт коjа ниjе започела нове, нити наставила већ постоjеће проjекте

Она jе истакла да нешто по чему ће скупштинска већина и локална власт остати запамћени jесте реваншистички поход на запослене у jавним предузећима и установама у органима локалне управе

За два дана биће годину од кад jе нова скупштинска већина у Тивту преузела власт, што jе довољно дуг период да грађани схвате о каквоj власти jе риjеч, казала је предсjедница Општинског одбора ДПС Тиват Jованка Лаличић.

– Ради се о jедноj некомпетентноj и незнавеноj власти коjа ниjе испунила готово ниjедно од своjих предизборних обећања, ниjе започела ниjедан нови проjекат, нити jе наставила са већ започетим – казала jе Лаличић.

Она jе истакла да нешто по чему ће скупштинска већина и локална власт остати запамћени jесте реваншистички поход на запослене у jавним предузећима и установама у органима локалне управе, и том приликом подсjетила да jе 70 људи незаконито остало без посла.

– Оно што jе jош трагичниjе и погубниjе jе то да се под покровитељством ове власти у Тивту, одржаваjу националистички скупови на коjима се кличу националистичке пjесме, а заставама других земаља велича и великосрпски национализам – поручила jе предсjедница ОО ДПС Тиват.

Она jе казала да је jедан диван и миран медитерански град какав jе Тиват, коjи jе красио међуетнички, међунационални склад, никако ниjе заслужио овакво стање.

– Мислим да су грађани Тивта коначно схватити шта су одабрали на изборима, жељели су промjене, али овакве свакако не –закључила jе Лаличић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:51