Милица Лекић / - Редакција Дана
07/07/2022 u 16:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lekić: Evropa i čitavo društvo u klin, Abazović i URA u ploču

Ona je konstatovala da izgleda da ne samo Crna Gora, već čitava Evropa, ne razumije vizionarstvo Abazovićeve politike dogovorene u drugoj zemlji

Najnovija izjava Abazovića da se padom ove vlade odnosno nepotpisivanjem tzv. Temeljnog ugovora ruše evropski snovi, pokazuje beskrupuloznost kojom pokušava da nešto potpuno iracionalno i antievropsko pretvori i evropsku priču. Kako to potpisivanje neusaglašenog ugovora sa jednom vjeskom zajdednicom obezjeđuje put u Evropu? I kakva je to uopšte diktatorska logika "Evropa, to sam ja"? To je danas saopštila potpredsjednica Socijaldemokrata Milica Lekić.

- Niti će stati evropski put ako ova vlada sa elementima izdajničke padne, niti ovakav Temeljni ugovor, sačinjen krišom i bez rasprave, trasira taj evropski put. Upravo suprotno. Uopstalom, koliko su istinita ova politička besprizorna propaganda nekadašnjeg kralja tvitera, najbolje govore poruke koje su mu uputili evropski ambasadori na zajedničkom sastanku, rekla je Lekićeva.

Ona je konstatovala da izgleda da ne samo Crna Gora, već čitava Evropa, ne razumije vizionarstvo Abazovićeve politike dogovorene u drugoj zemlji. Na koje je, kako dodaje nažalost, Crna Gora trenutno osuđena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:52