Milica Lekić / - RTVNK
09/09/2022 u 09:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lekić: Je li osnovana radna grupa za Otvoreni Balkan i koji su joj rezultati?

Ona je dodala da, ukoliko na upit šta se desilo sa radnom grupom nadležni iz Vlade ne odgovore, znači da je i radna grupa bila još jedan propagnadistički potez za smirivanje javnosti

Crnogorska Vlada formiraće Radnu grupu od predstavnika više ministarstava, koji će procijeniti koliko je inicijativa Otvoreni Balkan u skladu sa ciljem članstva države u Evropskoj uniji (EU)", rekla je ministarka evropskih poslova Jovana Marović 19. juna ove godine. Gotovo tri mjeseca od tada, ne znamo ništa o rezultatima radne grupe, ako je uopše formirana, saopštila potpredsjednica Socijaldemokrata Milica Lekić.

- Sa druge strane, odlazeći premijer Abazović nastavlja šetnje sa Vučićem po "Vinskoj vizji - Otvoreni Balkan". Znamo dakle odavno da je njegova vizija da nas ugura u tu inicijativu, i na tome predano radi čak i u tehničkom mandatu. Ali ne znamo šta je vizija najavljene radne grupe, jer, otkako je najavljena, nemamo nikakvih informacija - kazala je Lekić.

Ona je dodala da, ukoliko na upit šta se desilo sa radnom grupom nadležni iz Vlade ne odgovore, znači da je i radna grupa bila još jedan propagnadistički potez za smirivanje javnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 04:16