Лекић / Фото: Лазар Ружић
20/12/2021 u 20:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лекић не долази на састанак са Кривокапићем: Требало се раније консултовати

Лидер Демоса се захвалио на позиву Кривокапића за разговор о проблематици буџета

Лидер и посланик Демоса Миодраг Лекић потврдио је вечерас за Портал Дана да није у могућности да присуствује сјутрашњим консултацијама скупштинске већине и премијера Здравка Kривокапића о предложеном буџету, између осталог,  јер сматра да је метод слања предлога буџета Скупштини без на вријеме консултација са представницима парламентарне већине неадекватни метод.

Лекић је захвалио на позиву Кривокапића за разговор о проблематици буџета.

- Нисам у могућности да дођем на тај састанак. Сматрам да тај позив знатно касни јер се предлог буџета налази у скупштинској процедури. Метод слања предлога буџета Скупштини без, на вријеме, консултација са представницима парламентарне већине сматрам неадекватним, и супротан је правилима парламентарне демократије - поручио је Лекић.

Kако је нагласио, то је само наставак, по његовом мишљењу, погрешног начина функционисања од самог почетка, када је изостало грађење повјерења и заједничког рада.

- Други разлог због ког нећу моћи да дођем на састанак са премијером јесте чињеница да сам за сјутра у 16 сати заказао сједницу предсједништва странке управо са главном темом - предлог буџета - закључио је Лекић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:29