Миодраг Лекић остао закрчен у соабраћају / - фото: Фејсбук
09/05/2022 u 21:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лекић остао закрчен у саобраћају: Ово је брука Црне Горе, неко мора одговарати

Закрчени су и дипломате, туристи, други путници....Да ли су се парламентарци из Европског парламента, гости црногорске државе, гости и на цетињском пријему пробили? - навео је лидер Демоса

Предсjедник Демоса и посланик у Скупштини Црне Горе Миодраг Лекић ниjе присуствао свечаности поводом Дана Европе на Цетињу због блокаде на улазу у таj град. Он је казао да је ово брука Црне Горе, прецизније њене државе.

- Јављам се тачно у 19:30 у европској Црној Гори ка европском пријему, на путу за Цетиње који је блокиран. Чекам већ 45 минута. Очигледно не могу стићи на пријем поводом Дана Европе који почиње у 19х, на који ме је позвала амбасадорка Попа, шефица делегације ЕУ у Црној Гори. Моје одсуство на пријему, наравно, не мора бити већи проблем. - написао је Лекић у објави на свом Фејсбук налогу.

Али закрчени су и дипломате, туристи, други путници....Да ли су се парламентарци из Европског парламента, гости црногорске државе, гости и на цетињском пријему пробили? - навео је лидер Демоса.

Нико ништа не објашњава. Не види се ни гдје је заплет. , не види се, бар не одавде, полиција, истиче он.

Али који год био режисер и извођач свега овога неко би требало да добро одговора. Неко и из државе ако је овако немоћна. Стварно, и још једном, брука државе Црне Горе, поручио је Лекић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:09