Момчило Лековић / - Демократе
05/02/2022 u 11:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лековић: У Бирам Црну Гору заборавили да су већ шест година најближи сарадници ДПС-а

Он је поручио да су из Бирам Бар заборавили да је концесија за каменолом „Калац“ у Чању додијељена још 2010. године, од стране ДПС-а, вашег коалиционог партнера

У Бирам Црну Гору заборавили да су већ шест година најближи сарадници ДПС-а, поручио је барски одборник Демократа Момчило Лековић.

 - Потврду мојих ријечи, да се у Црној Гори врло брзо заборавља и јако слабо памти добили смо од представника владајуће коалиције коју предводи ДПС, а адвокатски заступа партија Бирам Црну Гору.  Заборавили сте, а подсјећам вас да сте већ 6 година најближи, а тренутно и највећи сарадници Демократске партије социјалиста. Заборавили сте, а подсјећам вас да од 2016. до 2018. године, те од 2020. до данас покривате мјесто другог човјека односно предсједника скупштине овог града. Заборавили сте, а подсјећам вас да од 2018. до данас покривате и мјесто трећег човјека нашег града, односно покривате функцију Потпредсједника Општине. Заборавили сте, а подсјећам вас да покривате и друге бројне позиције у локалној администрацији, те да је мало једна страна а4 папира да сте свака овом приликом и наведе - нагласио је он.

Лековић је поручио да су из Бирам Бар заборавили да је концесија за каменолом „Калац“ у Чању додијељена још 2010. године, од стране ДПС-а, вашег коалиционог партнера.

 - Заборавили сте, а подсјећам вас да је министарка Драгица Секулић, дакле представница вашег најближег коалиционог партнера, планирала и додијелила концесију за каменолом у Вељој Горани. Заборавили сте, а подсјећам вас и да је непосредно пред парламентарне изборе, иста министарка додијелила концесију за каменолом у Сутомору, на “само” 30 година. Невјероватно ми је да сте већ заборавили, али подсјећам вас да је Општина Бар, дакле самим тим и ви као представници те институције без икаквих проблема, коментара или задршке издавали УТ услове за све каменоломе на територији наше општине - истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:26