Владмирир Лепосавић / фото: Архива
15/04/2022 u 18:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лепосавић: Не искључујем ангажман у политици

Искуство ме учи да не могу да искључим ниjедну могућност, ниjедну опциjу, поручио је Лепосавић

Бивши министар правде, људских и мањинских Владимир Лепосавић казао је за Адрија ТВ да се враћа струци али да не искључује ангажман у политици.

- Кад сам коначно одлучио да се на дуже вриjеме и траjно преселим у иностранство и тамо живим и радим, тада сам добио позив од наше Цркве да дођем на пар мjесеци, да помогнем са пар експертиза или своjим мишљењем. Кад jе наjављен онаj злокобни Закон о слободи вjероисповиjести, коjи смо у међувремену измиjенили, промиjенили га тотално, како би рекла она пjесма, промиjенили му и кроj, изглед и броj, jа сам тада позван да дођем на три мjесеца. Остао сам три године - казао jе Лепосавић.

Како jе додао, током те три године се издешавало доста тога, барем у његовом животу.

- Искуство ме учи да не могу да искључим ниjедну могућност, ниjедну опциjу. Али оно чему сам сад посвећен jесте да се, после тог потребног одмора, ресета на личном плану, превасходно бавим оним што jе било моjе примарно занимање, а то jе правна професура и правно савjетовање, поготово кад су у питању компаниjе, правна лица, организациjе као вjерске заjеднице. Дакле, неке разговоре водим у том смислу свог основног позива и образовања, а не смиjем да искључим могућност да будем у политици, да не бих био препотентан па да кажем нешто, а да ме живот демантуjе - истакао jе Лепосавић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:05