Вуковић / Фото: Срђан Бољевић
12/09/2021 u 14:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Либерали и ДПС уз Вуковића: Осуђујемо напад из Зете, безумнике спријечити казнама

Вуковић има нашу потпуну подршку у свим активностима које предузима да би Подгорицу градили као савремени европски град, истиче се у саопштењу

Општински одбор Либералне партије у Подгорици осудила је напад на градоначелника Подгорице Ивана Вуковића у Зети. 

- Захтијевамо од Тужилаштва и Управе полиције да хитно и у потпуности испитају случај и утврде мотиве, налогодавце и креаторе овога напада.Посебно забрињава да је лице које је прво вербално, а касније и физички покушао да насрне на градоначелника Подгорице упутило више пријетњи смрћу. Овај напад мора хитно добити судски епилог и заслужену казну како би се спријечили сви остали безумници да на овакав или сличан начин насрћу на носиоце јавних функција у Подгорици и Црној Гори. Градоначелник Вуковић, као и до сада, има нашу потпуну подршку у свим активностима које предузима да би Подгорицу градили као савремени европски град- наводи се у саопштењу. 

Поводом напада огласио се и Општински одбор ДПС-а Голубовци, који су истакли да је тај чин у супротности са свим што Зета представља.

- Зета је мјесто познато по домаћинском односу према свима, гдје је гост увијек добродошао. Напад на Вуковића је напад на све вриједности којима се Зећани поносе, прије свега као добри домаћини који госте не дијеле, него дочекују, који не вријеђају, него угошћавају, који штите а не нападају. Политичке разлике су легитимне, али оно што грађани Зете неће дозволити је да их неко вријеђа, да унижава њихово достојанство и све оне особине којима се поносе. Због тога, јучерашњи напад на градоначелника Вуковића изражава осуду Зећана који су јединствени у одбрани свог краја од агресивних атака на људске вриједности које красе овај крај. У Зети то неће проћи- поручују из ДПС-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:57