Милошевић / Фото: СД
03/12/2021 u 13:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лидер цетињског СД-а: Не желимо да будемо дио власти да бисмо сјели у фотеље

Никад нисмо правили коалиције са антицрногорским субјектима, поручује Милошевић

Носилац листе “СД-ЛП - ВАЗДА ДОСЉЕДНИ ЦЕТИЊУ” и предсједник цетињских Социјалдемократа Дејан Милошевић поручио је да је коалиција, чији је носилац листе, једина која никад није правила коалиције са антицрногорским и антиевропским субјектима.

Милошевић је истакао да су локални избори на Цетињу од велике важности за Пријестоницу.

- Не зато што постоји бојазан да их процрногорски блок изгуби, већ зато што је коначно дошло вријеме да се у Цетињу прича и одлучује о Цетињу и да Пријестоница има власт којој ће интерес града и наших суграђана бити на првом мјесту. А такве власти нема и не може бити без коалиције на чијем се челу налазим. Иза нас су четири године озбиљног рада и јасно видљивих, мјерљивих резултата. Стабилизовали смо јавне финансије и финансирали све обавезе без нових задужења, секретаријати којима су руководили наши кадрови, али и нестраначке личности које смо предложили за те позиције, препознати су у Пријестоници као најуспјешнији. Предузећа којима смо руководили данас служе за понос граду и примјер су како се на поштен и професионалан начин, за кратко вријеме, може постићи много. Прије четири године смо обећали грађанима да они који су изневјерили њихово повјерење, ма из које партије долазили, неће моћи да управљају Цетињем ако се ми будемо питали. Питали смо се и испунили смо то обећање - наводи Милошевић.

Милошевић је надаље казао да коалиција коју предводи и данас има исту визију.

- Не желимо да будемо дио власти да бисмо сјели у фотеље. Kао и прије четири године, наш став је исти и у сусрет овим изборима – да људи који ће у будућем периоду управљати Цетињем морају бити одговорни, стручни, поштени и професионални, без обзира на то којој партији припадају. А сви локални функционери који су као нестраначке личности успјешно водили ресоре које смо им повјерили, најбољи су доказ исправности тог нашег пута- закључио је Милошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:49