Вешовић / Фото: Срђан Бољевић
22/07/2021 u 08:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лидер подгоричког ДПС-а оптужује Демократе: Вријеђате ДФ, па сједите с њима у истим фотељама

То дјелује као прилично понижавајућа позиција, констатује Вешовић

Предсједник Општинског одбора ДПС-а у Подгорици Часлав Вешовић оптужио је Демократе да најгоре увреде размјењују са Демократским фронтом, а онда са њима сјед у истим фотељама и зависе од њих.

- Није ли вас срамота? То дјелује као прилично понижавајућа позиција- констатује Вешовић. 

Он је партији Алексе Бечића поставио питање зашто се плаше да гласају за смјену градоначелника Никшића Марка Kовачевића, иако је он својим поступцима и изјавама, посебно оном којом је негирао геноцид у Сребреници, заслужио да буде смијењен, а осврнуо се и на случај министарке просвјете Весне Братић. 

- Зашто браните поступке  Братић, њен острашћени реваншизам и клерикално – националистичку индоктринацију коју спроводи у сектору образовања? Да ли је то она Црна Гора којој се ви надате, иако лансирате флоскуле о етничком складу и мултинационалном друштву? Зашто се ваша „помиритељска“ политика огледа у истрајном омаловажавању, емитовању мржње и клеветању сваког неистомишљеника? Да ли то радите у афекту или имате неки други проблем? И, да, онај снимак који сте пустили, нема никакве везе са текстом који сте написали. Знамо да вам је пропаганда ДФ, србијанских таблоида Kараџићевих ратних министара атрактивна, па је често позајмите и употребите. Али, сљедећи пут кад рециклирате таблоидни отпад, бар се потрудите да одгледате снимак, а не би било лоше и да пустите интегрални говор, а не да се служите монтираним исјеченим ђеловима, и дописујете текст који не постоји- поручио је Вешовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:41