Кнежевић и Мандић / Фото: Фејсбук
11/02/2022 u 14:10 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ДФ најавио протесте; Мандић: Блокираћемо цијелу Црну Гору

Послаћемо снажну поруку јавности, како домаћој, тако и међународној, поручио је Мандић на конференцији

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић најавио је данас на конференцији за новинаре да ће овај политички савез кренути са протестима у Црној Гори, ако уколико дође до изневјеравања народне воље.

- То ће бити протести никад виђени у Црној Гори. Нико неће злоуптријебити цркву. Блокираћемо цијелу Црну Гору и послаћемо снажну поруку јавности, како домаћој, тако и међународној- казао је он. 

Такође је најавио да ће јавност благовремено обавијестити о даљим корацима. 

-Одлучна борба нам предстоји. Упозоравали смо наше колеге из парламентарне већине, али нажалост међу бројним људима тамо преовладава динарски менталитет- закључио је Мандић.

Према ријечима предсједника ДНП-а Милана Кнежевића, ДФ је учинио све, а како је казао, били су велика жртва у ранијем периоду. 

- Молимо наше присталице да сачекају наше обраћање јер још увијек чинимо све да дође до договора. Уколико не дође- излазимо на протесте. Нећемо правити никакве коалиције са ДПС-ом. То смо данас саопштили и Владимиру Јоковићу. Ја сам се гушио у сузавцу и бјежао од гумених метака, а СНП 25 година касније бира између Момира Булатовића и Мила Ђукановића. Морам поручити да је Момир живљи данас, живљи него ли идеја Мила Ђукановића. Ђукановић је кривац за све што се дешава. Обавијестили смо Дритана Абазовића о свему- додао је он.

Поручио је да народу неће забрањивати да долазе са тробојкама на протесте.

- Ми смо са том заставом извољевали побједу. Ја се поносим тим. Нећемо антисрпски наратив. Идемо са крстовима и блокираћемо саобраћајнице- закључио је Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:17