Lideri Pokreta Evropa sad! sa ambasadorom NR Kine / - EVROPA SAD
02/11/2022 u 17:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lideri "Evrope sad!" sa ambasadorom NR Kine u Crnoj Gori

Ambasador je čestitao liderima Pokreta na ostvarenim rezultatima na održanim lokalnim izborima, sa željom da svi naredni rezultati Pokreta budu još bolji, navode iz Evrope sad

Lideri Pokreta "Evropa sad!" sastali su se danas sa Nj.E. Fan Kunom​, ambasadorom NR Kine u Crnoj Gori.

Ambasador je čestitao liderima Pokreta na ostvarenim rezultatima na održanim lokalnim izborima, sa željom da svi naredni rezultati Pokreta budu još bolji. Takođe, pozdravio je planove i projekte Pokreta koji se tiču izgradnje infrastrukture i izrazio spremnost za potencijalnu saradnji u toj oblasti, navodi se u saopštenju.

- Lideri Pokreta gospodin Milojko Spajić i gospodin Jakov Milatović su zahvalili Nj.E. ambasadoru Fan Kunu na interesovanju za organizaciju sastanka.

Predsjednik Pokreta Milojko Spajić, istakao je da je razvoj infrastrukture put ka ekonomskom razvoju, kao i to da ga je boravak u Kini uvjerio koliko infrastrukturni razvoj i nove tehnologije mogu razviti jednu državu. Razvoj infrastrukture je osnov razvoja jedne države - navodi see u saopštenju.

Zamjenik predsjednika Pokreta Jakov Milatović je ambasadora uputio u rezultate koje je Pokret ostvario na prethodno održanim lokalnim izborima i posebno apostrofirao odlične rezultate, koje je Pokret ostvario u Podgorici. Istakao je da će "Evropa sad!" dobiti mjesto gradonačelnika Podgorice i participirati u lokalnim upravama drugih crnogorskih opština, u kojima su održani lokalni izbori 23.oktobra 2022.godine.

Sagovornici su se saglasili da politika Pokreta "Evropa sad!", predstavlja progresivnu politiku, koja je usaglašena sa realnim potrebama građana Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:37