Ћазим Лисичић / - СДП
04/08/2021 u 14:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лисичић: СДП поздравља идеју да се главни општински ресурс "Пине" врати грађанима

Додаје да у тренутку када је извјесно да ће морати да се уложе додатни напори у санацији кризе коју је направила пандемија овакав и слични намети не иду у прилог рационалног руковања ресурсима

СДП Тиват поздравља и залаже се за идеју да се главни општински ресурс "Пине" врати грађанима али исказује забринутост због процеса и начина потписивања уговора као и висине цијене коју ће платити грађани Тивта, наводи  Ћазим Лисичић члан Главног одбора СДП.

-Не тако давно, поједини чланови владајуће коалиције су били гласни из опозиције када је у питању ЈП "Морско добро" називајући га "Морским злом" па је сасвим оправдан интерес јавности шта сада када су на власти мотивише владајућу већину да са осмијехом потписују уговоре са ЈП "Морско добро". Актуелна владајућа већина је обећавала грађанима ревизију свих уговора које је склопила претходна власт, а за резултат имамо потписивање уговора мимо тендера који је по вишеструко скупљој цијени него што је то био случај у претходном периоду. То је посебно проблематично имајући у виду да ће се тај износ исплаћивати из буџета Општине, који би у години пандемије сигурно могао имати бољу намјену-наводе они.

Додаје да у тренутку када је извјесно да ће морати да се уложе додатни напори у санацији кризе коју је направила пандемија овакав и слични намети не иду у прилог рационалног руковања ресурсима.

-СДП Тиват ће као и досад подржати добре иницијативе али и указивати на аномалије како бивше тако и актуелне већине јер су грађани Тивта сити  "џентлменских" договора који се увијек заврше штетом по буџет наше Општине  а тиме и штетом по наше суграђане-закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:44