Владана Ломпар / - Владана Ломпар
09/11/2021 u 12:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ломпар: Ђукановић у обиласку згаришта које је оставио за собом

Ломпар истиче да Ђукановићева посјета градилишту градског стадиона на најпластичнији начин осликава резултате његове дугогодишње владавине

Данашња предизборна посјета Ђукановића Пријестоници Цетиње може се посматрати као обилазак згаришта које је тирјанин оставио за собом, указала је потпредсједница цетињске УРЕ Владана Ломпар.

Ломпар истиче да данашњи састанци у Пријестоници и са привредницима, као и обилазак градилишта градског стадиона могу симболично осликати тридесетогодишњи Ђукановићев однос према Пријестоници Црне Горе.

- Разговори са страначким колегама у Пријестоници, који су грађанима Цетиња оставили скоро 40 милиона еура дуга, без икаквог суштинског напретка, само су сегмент крајњег резултата њихове политике према Цетињу - наглашава Ломпар.

Потпредсједница цетињске УРЕ додаје да састанак Ђукановића са привредницима баца свијетло на уништену цетињску привреду коју је доласком на власт Ђукановић разорио, а руководећи кадар бивших предузећа наградио функцијама у Влади.

Ломпар истиче да Ђукановићева посјета градилишту градског стадиона на најпластичнији начин осликава резултате његове дугогодишње владавине.

- Грађане Цетиња остави без посла, отјера их из Пријестонице, крене да гради стадион са већим капацитетом од броја становника. Нјегови сљедбеници униште најстарији фудбалски клуб у држави и пошаљу га у трећу лигу. Типично Потемкиново село. Салдо је нула - закључила је Ломпар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:49