/ LP Logo
31/01/2023 u 16:11 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

LP: Hitan dogovor oko zajedničkog kandidata za predsjednika ili će liberali imati svog

Liberalna partija učiniće sve što je u njenoj moći da doprinese takvom dogovoru, stavljajući na prvo mjesto interes države i slobodnog društva, navode oni

Liberalna partija poziva sve opozicione partije, građanskog, evroatlantskog bloka, da razumiju važnost aktuelnog trenutka i da se svi hitno okupimo oko zajedničkog kandidata za predsjednika Crne Gore. Izborni rokovi neumitno cure a unionistička, anticrnogorska vlast gomila njihove predsjedničke kandidate. 

-Predsjednički izbori važna su prekretnica za budućnost države, njenu evropsku perspektivu i konačnu stabilizaciju crnogorskog društva. Kako bi na kvalitetan i ozbiljan, državnički, način odgovorili takvom izazovu i obezbijedili povratak Crne Gore na put naprednih i perspektivnih država te očuvanje svih postignuća i vrijednosti građanke države, važno je da razumijemo potrebe današnjeg društva i ponudimo najkvalitetnije personalno rješenje- navode u saopštenju.

Liberalna partija učiniće sve što je u njenoj moći da doprinese takvom dogovoru, stavljajući na prvo mjesto interes države i slobodnog društva, pokušavajući da postigne najširi društveni konsenzus koji će biti temelj novog političkog poretka.

-Ukoliko, ipak, ne bude spremnosti za razumijevanje i postizanje dogovora, liberali će ubrzo predstaviti javnosti sopstvenog kandidata za predsjednika države, po prvi put nakon dvije decenije, kada je kandidat liberala osvojio preko 1/3 glasova- zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. mart 2023 01:54