Либерална партија / - фото: ЛП лого
02/11/2021 u 17:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Кривокапић у Србиjи понизио Црну Гору, достоjанствениjе дочекали Џона Депа него премиjера

Овоj Влади, срећом по све грађане, из дана у дан краj jе све ближе и само jе питање момента када ће се расписати ванредни парламентарни избори, саопштено је из Либералне партије

Званична Србиjа послала jе данас jасну поруку како доживљава црногорску Владу дочеком премиjера Црне Горе Здравка Кривокапића. Понижаваjући однос према врху државе Црне Горе само jе наставак таквог односа на коjи ова власт пристаjе понижаваjући не само себе већ и државу и све грађане, саопштено је из Либералне партије.

Док jе глумца Џона Депа дочекао предсjедник Србиjе Вучић лично, премиjера Кривокапића дочекуjе министар пољопривреде Србиjе и то у кафанском стилу у фармерицама и jакни што jе скандалозно за дипломатски протокол наjвишег нивоа, додају у саопштењу.

Овоj Влади, срећом по све грађане, из дана у дан краj jе све ближе и само jе питање момента када ће се расписати ванредни парламентарни избори. Црна Гора мора се коначно ослободити неодоговорних поjединаца и политике понижаванjа своjих грађана са самог врха државе те слуганског односа према другим државама а противно интересима Црне Горе, закључују из Либералне партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 12:33