/ - FOTO: LP
14/04/2022 u 09:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП Мојковац: Док град грца, предсједник Општине се слика, шета и полаже вијенце

Понављамо раније изнијету тезу, предсједник општине Мојковац нема важнијег посла, па умјесто да поправља путеве, он се слика како прима разноразне НВО из РС ентитета Босне и Херцеговине, наводе они

Новозабрана мојковачка власт се очиглено већ у првим корацима своје владавине на локалном нивоу понашају идентично својим политичким али, очигледно, и вриједносним принципима на државном нивоу, сматрају у ЛП Мојковац.

-Умјесто да се млађахни предсједник Општине Делић позабавио проблемима који муче овај град на обали Сузе Европе и умјесто да је почео да испуњава обећања која су у предизборном периоду дале партије које чине непринципијелну већину, он се предао литијашким активностима. Умјесто да профили на друштвеним мрежама којим управља општинска структура а који су званични профили Мојковца буду приказ напретка у односу на ранији, са правом у добром дијелу, критиковани период, они су спретворени у приказивање црквених излазака предсједника Општине. Ваљда пратећи треднове који харају регионом и његовом омиљеном дестинацијом, Србијом, ђе се друштвене мреже користе за приказивање дневних и вечерњих излазака и наш млади предсједник општине Мојковац се упустио да јавности прикаже како он проводи вријеме по црквама све уз пјесму и игру- наводе из ЛП.

Додају:"Да се на томе зауставио, некако би могли и да разумијемо, али нажалост кад одрон крене не заустави се све док дно не дотакне, па се као нова епизода ове мојковачке ријалити власти појављују информације о састанцима са „битним“ међународним факторима".

-Понављамо раније изнијету тезу, предсједник општине Мојковац нема важнијег посла, па умјесто да поправља путеве по Доњим пољима или да рјешава еколошки скандал на депонији којом управља ЈКП Градац а која се налази на обали ријеке Таре, он се слика како прима разноразне НВО из РС ентитета Босне и Херцеговине, и како скупа са директором туристичке организације полаже вијенце на споменике-поручују они.

Туристичка сезона, према њиховим ријечима,  од које већина Мојковчана директно или индиректо живи је скоро почела а директор организације чији је једини задатак да промовише туристичке потенцијале Мојковца учествује у промовисању „отаџбинског рата“, како га назваше гости из борачке организације ентитета РС.

-Господо из власти, барем ви који декларативно припадате европским вриједностима, напустите такву ретроградну власт и оставите нека историју пишу они који о њој нешто знају и једина идеја на власти није идеја успостављања Руског и Српског света, а грађани када дођу на ред-закључују из ЛП Мојковац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:36